Forkæl din kat, som var den dit eget barn

Mange katteejere betragter deres kat, som deres eget barn. Derfor giver det også kun mening at forkæle den på samme måde. Det gælder alt lige fra det, den sover i, det den får at spise og det den skal lege med.

Der er ingen grund til at holde dig tilbage, når det kommer til at pusle om din kat – den nyder det med garanti ligeså meget som dig. Glem derfor de dømmende blikke fra dem omkring dig, når de ser, hvor forkælet din firbenede ven er – det er bare fordi de ikke forstår det.

Giv din kat sit eget værelse i dit hjem

En kat har brug for privatliv. Derfor er det vigtigt, at du har et sted, hvor den kan gå hen og være sig selv – især hvis det er en inde-kat, der ikke har mulighed for at trække sig på anden vis. Du kan med fordel give den sit eget lille værelse – ikke nødvendigvis ved at tildele et helt rum til din kat, men ved at give den et privat hjørne for eksempel.

Hos Canem.dk finder du alt det, som du skal bruge til at skabe de bedste omstændigheder for din lille firbenede ven. Du kan finde katte-senge, kradsetræer og meget andet, som din kat vil få stor glæde af.

Katten er også en del af familien

Der er færre og færre, der vælger at få børn og i stedet vælger at få et kæledyr. Hvis du er en af dem, så er der ingen skam i det. Og der bør være frit slag for, hvordan du forkæler din kat.

Hvis du har lyst til at købe dinosaur legetøj fra dinosaur-legetøj.dk til den, så er der ingen grund til, at du skulle lade være med det. Din kat vil måske endda synes den er endnu sjovere, end hvis du gav den til et barn.

Katte vil nemlig også gerne lege, og der er ingen grund til at investere i decideret kattelegetøj, hvis du er mere til dinosaurer. Dog kan du med fordel undersøge din kats interesse i katteurt, når det kommer til legetøj, da nogle er helt vilde med det.

Tag din kat med på eventyr

Selvom din kat er en inde-kat, så er der ikke nogen grund til, at den ikke skal med på eventyr. Du kan både tage den med til frisøren, du kan gå ture med den, hvis du har en sele, eller du kan tage den med ud og cykle.

Der findes faktisk rygsække til katte, der har en klar plastikkugle udadtil, hvor katten kan kigge ud. Det er en super sjov løsning, der gør det nemt at have katten med på farten. Den er også smart, hvis du for eksempel skal til dyrlæge med katten, men ikke har en bil.

Hvis du enten har en rygsæk eller en snor til din kat – eller begge dele – så kan du også tage din kat med på picnic for eksempel. Selv inde-katte kan godt lide at komme lidt ud i naturen, så det vil den med garanti synes er sjovt.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!