Design et nyt badeværelse der passer til familiens behov

Kæmper I om pladsen på badeværelset? Dette problem kan mange danskere godt sætte sig ind i. Selvom nogle familier er så privilegerede at have to badeværelser, så kan der stadig opstå problemer med badeværelsestiden.

Afhængig af alder samt hvor mange der bor i samme husstand, kan der hurtigt opstå problemer fordi den enkelte person ikke kan nå at gøre sig færdig om morgenen. Hvordan kan dette problem løses?

Uanset om du har et eller to badeværelser, så kan indretning af badeværelset have meget at sige. Det er kun fantasien der sætter grænser for dine badeværelsesønsker.

Hvor meget skal laves om?

Hvis du og din partner vælger at lave nyt badeværelse, så er der mange parametre at tage stilling til i forhold til indretningen. Skal al indmaden tages ud eller kan dele af rummet bevares og dermed genbruges?

Dette er noget som familien skal snakke om. Ofte er det pladsen ved håndvasken der er problemet i forhold til at kunne se sig i spejlet og gøre sig i stand. Derfor kan du spare nogle penge ved at bibeholde badets placering, men lave om ved de andre elementer i rummet. 

Det økonomiske aspekt

Det er en god ide at du og din partner har et budget for hvad omkostningerne må være til det nye badeværelse. På denne måde kan I bedre overskue hvor mange penge der må bruges til de enkelte poster.

Hvis der er mange i husstanden, kan det være nødvendigt med et stort spejl, så der kan stå flere og gøre sig klar om morgenen på samme tid. På et badeværelse er problemet ofte pladsmangel, så hvis dette også gælder opbevaring af ting, så gælder det om at få installeret nogle flere skabe eller hylder.

Det er muligt at få møbler der ikke fylder særlig meget og som dermed ikke tager alt pladsen på badeværelset.

Sådan kan du indrette badeværelset

På internettet kan du blive inspireret til hvordan andre har indrettet deres badeværelse afhængig af størrelse. Det er altid en god ting at kunne få inspiration, da dette kan sætte nogle andre tanker i hovedet på dig i forhold til hvordan indretningen skal være.

Et nyt badeværelse er lækkert at komme ud på, og man får helt automatisk lyst til at tilbringe en masse tid derude. Indretningen af det nye badeværelse skal være med til at løse nogle af de konflikter, der kunne opstå førhen. Med få ændringer kan hverdagen blive mere behageligt for hele familien, takket været investeringen i det nye badeværelse.