4 geniale produkter, når far og baby skal på tur

Skal den nybagte mor have lov til at slappe af en dags tid eller to, og skal du, som far til barnet, have tid til at bonde med den lille ny skabning? I kan selvfølgelig gøre det derhjemme, men det bliver ikke helt den samme oplevelse, når mor er lige i nærheden. Så pak bilen med de 4 geniale produkter vi introducerer for dig herunder, og tag på eventyr.

Det kan være udfordrende at have en baby med på tur. Især når du er alene, og babys mor ikke er med, så I er to til at deles om ansvaret og besværet. Men du kan få masser af gode sager, der gør det hele meget lettere og giver dig tid til at lære dit barn endnu bedre at kende. Læs mere herunder.

Kom helt tæt på baby

Skal du rigtig bonde med din dejlige søn eller datter i en tidlig alder, så skal du tæt på. Helt tæt på. Barnet skal kunne mærke varme, kontakt og tryghed i din favn.

Det er ikke nemt at bære rundt på en baby i mange timer. Men det bliver meget nemmere, hvis du tager en vikle med på turen. F.eks. en strækvikle. Strækvikler er den perfekte måde at bære baby på, når han/hun skal sidde tæt på dig i lang tid.

Seng og transportmiddel i ét

En barnevogn er altid god at have med på tur. Du kan transportere baby i den og have oppakning, indkøb eller lignende med i den.

Samtidig kan den også fungere som seng, når baby bliver træt og skal have en lur.

Mad skal der til

Afhængig af hvor gammel baby er, er der også forskel på, hvilken mad han/hun indtager. Men er der stadig sutteflaske på menuen, så er en flaskevarmer helt uundværlig.

Vælg én, hvor temperaturen kan indstilles, så behøver du ikke jævnligt at mærke, om indholdet er varmt nok, og du risikerer heller ikke, at det bliver for varmt.

Tasken til babysagerne

Der er altid nogle obligatoriske ting, der skal med, når baby skal med på tur. Sut, bleer, vaskeklude, skiftetøj osv. Det er praktisk at have alle disse ting samlet ét sted.

Saml alle de obligatoriske ting i en pusletaske. Så er de nemme at finde, og det er nemt for dig at tage tasken med, når I skal nogen steder. Så ved du, at du har det hele med.

God tur!