3 uundværlige møbler i storfamiliens bolig

Efter at det i flere år har været en tendens, at vi fik færre og færre børn, er det hele nu ved at vende. Og derfor er der flere, der er begyndt at sætte pris på de store familier og de mange fordele, det giver. Blandt andet når det kommer til den store kærlighed, der hersker i en familie bestående af mange familiemedlemmer.

Men det stiller også en lang række krav til blandt andet hjemmet, når man er en familiefar, der skal have plads til mange mennesker omkring sig. Det findes der dog heldigvis råd for, og derfor er der især 3 møbler, som er uundværlige for dig, når du er en del af en storfamilie.

Lyder det som en gode ide? Så finde alle de praktiske møbler til store familier på en side som Møbelkompagniet.dk og læs med herunder, hvor du også får mere inspiration til, hvad du ikke må undvære.

1. Du må aldrig undvære en stor sofa der kan rumme hele familien

For det første er det en fordel med en stor sofa. For mange familier er stuen hjerterummet, og derfor er det vigtigt, at familiens sofa kan rumme hele familien og alle familiemedlemmer. Vælg derfor en sofa af en god størrelse og også gerne en dyb model, idet en sådan giver mere plads, end det syner.

Det er også en god ide med en sofa med en chaiselong, idet en sådan både giver mulighed for at slænge sig, men den er også god til de små børn, der gerne vil have både bamser, malebøger og andet legetøj med ind i stuen, mens de ældre børn hygger med et spil, og de voksne ser en god film.

2. Det er en fordel med et spisebord, der giver mulighed for flere pladser

Derudover er det også en fordel med et stort spisebord. Der er ikke noget, der er værre, end når der er nogle, der er nødt til at deles om en bordende. Det gør selve oplevesen med at sidde ved bordet akavet, og derfor bør du vælge et bord, der kan udvides.

Det betyder nemlig, at du kan have den mest optimale størrelse til hverdag, og når hele familien så samles, kan du bare isætte nogle flere plader eller trække dem ud, og så har du et større bord, der giver en god siddeplads til alle dem, der skal spise med.

3. Derfor bør du vælge smalle, men høje reoler

Sidst men ikke mindst bør du også tage et kig på nogle smalle, men høje reoler. Når man er en stor familie, er der nemlig behov for meget opbevaring til blandt andet spil, bøger og minder.

Derfor er en reol god, idet den kan rumme mange forskellige ting og det endda også på en meget dekorativ måde. Og reolen bør ikke være for dyb, idet den så kommer til at have meget spildplads. Vælg derfor i stedet en reol der er høj, således du udnytter mere af pladsen op imod loftet.