Derfor skal I fiske på jeres familietur

En fisketur handler ikke nødvendigvis om at hive fisk i land, for der er meget andet at komme efter, hvis man vælger at pakke rygsækken og drage mod vandet. En fisketur er også perfekt som familieaktivitet, hvor alle med sikkerhed vil få en hyggelig stund.

I denne artikel vil vi præsentere dig for en række gode grunde til at familieturen skal gå til vandet, hvor I kan fange fisk.

I får masser af frisk luft

Frisk luft er sundt for kroppen, og da en fisketur ikke kan foregå indendørs, kan du være sikker på, at du og resten af familien får rigeligt med frisk luft.

Særligt for dem der arbejder på et kontor, kan det give et skud energi at få frisk luft, ligesom også de unge mennesker, som måske tilbringer meget af dagen foran computeren eller iPad’en, kan få stor glæde af den friske luft.

I de fleste tilfælde kan der mærkes på humøret, energiniveauet og den efterfølgende nattesøvn, at man har indåndet masser af den dejlige friske luft.

Det er billigt at komme på fisketur

Hvis I allerede har det nødvendige udstyr – fiskestang, fiskehjul, fiskenet osv. – er det tæt på at være gratis at tage ud at fiske. Der kan være lidt transportudgifter, og hvis I fisker i Put and Take skal I også betale, men ellers er det en fuldstændigt gratis oplevelse.

Der er god tid til at snakke

Medmindre I er super passionerede omkring fiskeri, og derfor sidder mussestille for ikke at skræmme fiskene væk, er der god mulighed for at få sludret på en fisketur. Meget af tiden går nemlig med at vente på, at der er bid, så her er det oplagt at få fulgt lidt op på hinandens liv og hverdag, ligesom der kan diskuteres stort og småt uden forstyrrelser.

I kan sikre aftensmaden

Der er naturligvis ingen garanti for, at I vender hjem fra fisketuren med favnen fuld af friskfanget fisk, så det kan være farligt at forvente fisk til aftensmaden (medmindre I kører forbi fiskehandleren på vej hjem). Men er I heldige, kan I måske spise lækker fisk, som I selv har fanget, til aftensmad.

Fisk er, som du sikkert ved, en yderst sund spise, og hvis man selv har været med til at hive torsken, laksen eller silden i land, er der større chance for, at selv de mest kræsne i familien lader sig overtale til at smage på maden.

Fiskeri kan sagtens give motion

Selvom der kan gå meget tid med at stå eller sidde, imens man venter på bid, kan man sagtens få en del kilometer i benene på en fisketur. Det afhænger naturligvis af hvordan man ønsker turen skal foregå, men I kan med fordel kombinere fiskeriet med en gåtur, så I kan forsøge at fiske lidt forskellige steder i løbet af dagen. På den måde holder I jer selv lidt i gang, og I får mulighed for at nyde udsigten og roen flere forskellige steder.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!