Motion kan give mere overskud i hverdagen

Er det blevet sværere og mere fysisk hårdt at lege med børnene? Måske er du træt af, at der hverken er overskud eller energi til at tonse og tumle med børnene. Hvis du vil have mere energi og overskud i hverdagen, kan motion være vejen frem. Du behøver ikke at bruge fitnesscenteret for at dyrke motion. Du finder også mange gode redskaber i hjemmet, som kan bruges. 

I denne artikel får du 2 gode bud på motion, som du nemt kan indpasse i hverdagens skema. 

Hop på jernhesten

Du kan nemt implementere motion i hverdagen, uden at du skal sætte en time af til motion i hverdagen. Du kan for eksempel skifte bilen ud med cyklen. Det kan være, at du har et par kilometer på arbejde. I stedet for at køre i bilen kan du hoppe på jernhesten. På den måde kan du bruge transporten som vejen til motion i hverdagen. Når du kommer hjem fra arbejde, skal du altså ikke finde ekstra tid til at motionere, men du kan i stedet bruge tid på at lege med ungerne. 

Der kan dog også være regnvejrsdage, hvor det ikke er rart at bruge tid på cyklen. Du kan derfor også overveje at investere i en motionscykel. På den måde skal du ikke være afhængig af vejret, men du kan hurtigt hoppe en tur på cyklen, når du er motiveret til en cykeltur. Find den bedste motionscykel her og kom i gang med træningen. Så vil du efter noget tid mærke, at der er mere energi og overskud til at lege med børnene. 

Leg med børnene

Det er ikke noget, vi tænker meget over, men der er ofte meget bevægelse involveret i børnenes lege. Hvis du ønsker at motionere mere i hverdagen, kan du derfor være med i børnenes lege. Det kan for eksempel være, at familien har en trampolin i haven. Her er der god mulighed for at få motion. Sammen med børnene vil du opleve, hvordan legen kan få motion og bevægelse til at være sjovt. I starten vil det måske være hårdt, men med tiden kan du træne dig op til at hoppe i længere tid på trampolinen. 

Det kan også være at børnene er vilde med at hoppe i sjippetov. Det er også en aktivitet, som kan få pulsen op. Det er sjovt at være med i børnenes lege, og det kan give dig mere overskud i hverdagen.